Sfaturi pentru aranjarea parului cret!

Un par cret este de obicei rebel, acesta tinde mereu sa se impotriveasca dorintelor noastre.

Cu siguranta ai incercat o mulţime de proceduri de îndreptat chimic şi ai  supus parul la numeroase chinuri pentru a căpăta o formă. Este timpul să înveţi cum sa empatizezi cu el pentru a-l ajuta.

De aceea, astazi ne-am propus sa iti oferim cateva sfaturi de styling  pentru păr creţ.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa gasesti tunsoarea  potrivită. Acest aspect depinde atat de structura parului cat si de personalitatea ta.

0f14f5ec50d73c0fd65a0ed85f551707_1_largeIn cele mai multe cazuri, părul creţ  tinde să se comporte mai bine dacă lungimea lui depăşeşte umerii. În plus, alegerea unei tunsori în scări este cea mai bună metodă de a ţine buclele sub control, de a conferi intregii podoabe capilare un aspect ingrijit.

 

 

 

 

 

 

freza3Asta nu înseamnă că nu poţi alege o tunsoare scurtă dacă ai părul creţ.  Femeile cu personalitate mai rebela opteaza de multe ori pentru un stil pe masura. Având părul creţ şi scurt,  inevitabil, suvitele de par vor avea viaţă proprie şi va fi mai greu să îi stăpâneşti. Însă tocmai acesta este farmecul buclelor rebele.

Inainte sa incepi o coafura,  indiferent daca tunsoarea pe care o ai este scurta sau lunga este foarte important sa hranesti  firul de par.  De obicei parul cret este mai aspru, astfel ca un balsam sau o masca  hranitoare este obligatorie. Daca parul este hranit va fi mai usor de coafat. Foloseste produse care conţin ulei de măsline, de cocos, argan.  Vei observa ca părul va avea mai multa greutate. Aceasta greutate ajuta la definirea buclelor conferind  acea netezime dorită de toate femeile cu părul creţ.

O alta parte importanta este uscarea parului.  Foloseşte uscătorul de păr fără difuzor pentru rădăcini (pentru a primi volum) şi ataşează-l pe acesta doar pentru a-ţi usca vârfurile.  Aplică o cremă pentru bucle definite pe vârfuri şi foloseşte ondulatorul  doar pentru a accentua anumite suvite. La final aplică puţin spray de strălucire  şi esti mai mult decat pregatita pentru a incepe o  noua zi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *