Sa aflam, cine este cea mai stilata actrita de la Hollywood???!!!

Un clasament realizat recent de celebra revista Glamour, ne arata cine a fost declarata cea mai stilata diva de la Hallywood dar si cine sunt vedetele care o urmeaza in acest top.

jennifer-lawrence-glamour-010516-320x380Actrita de 24 de ani, care a fost implicata de curand in scandalul pozelor nud publicate pe internet, a impresionat cu aparitiile de la numeroasele evenimente mondene si cinematografice, fiind propulsata pe cea mai inalta treapta a podimului.

Vedeta din The Hunger Games este urmata in clasament de Lupita Nyong’o si de Kristen Stewart, cea din urma fiind surclasata dupa ce anul trecut s-a aflat pe primul loc in acest top.
Cele trei actrite de la Hollywood le-au devansat pe Emma Watson, Blake Lively, Angelina Jolie, Kate Middleton, Katy Perry, Jennifer Aniston si Emma Stone.

“La Jennifer Lawrence nu conteaza ceea ce poarta, ci si felul in care poarta acele obiecte vestimentare. Face ca totul sa para simplu, iar o rochie Dior se transforma pe ea intr-o pereche de pantaloni sport”, au explicat cei de la Glamour.

In ceea ce priveste cuplurile, Angelina Jolie si Brad Pitt sunt considerate cele mai stilate vedete de la Hollywood, urmate de Emma Stone si Andrew Garfield si de Blake Lively si Ryan Reynolds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *