Produse, create special pentru parul tau!

Parul nostru este expus tuturor factorilor de mediu.  Insemnand ca este afectat de tot  ce primim de la mama natura  , soare, umiditate, sarea din apa marii etc. cat si de la factori poluanti.  Mai mult de atat, instrumentele bazate pe caldura pe care le folosim saptamanal sau chiar zilnic pentru a intinde parul sau pentru a-l ondula, aduc atingere podoabei noastre capilare. Fiind constienti de toate acestea, trebuie sa luam masuri pentru a-l proteja si intretine.

Valabil universal este ca ne dorim sa avem un par frumos , sanatos si aranjat in fiecare zi.

In ajutorul nostru a venit tehnologia cu cele mai performante produse, create special pentru fiecare transformare prin care trece parul nostru.

Pentru a va introduce in tema am decis sa va prezentam gama de produse Goldwell pe care noi le folosim cu drag  si avem rezultate de care suntem foarte incantati, atat noi cat si persoanele care frecventeaza salonul nostru.

Datorita cererii foarte mari pe care le avem pentru aceste produse am decis sa cream o punte de legatura intre persoane fizice si producator.

INCEPAND DE ACUM POTI ACHIZITIONA PRODUSELE GOLDWELL PRIN INTERMEDIUL NOSTRU.

Scurt Istoric Goldwell.

Compania Goldwell a fost infiintata de Hans Erich Dotter in anul 1920. Viziunea acestuia a fost de crea o companie care sa se focuseze exclusiv pe saloane si stilisti, ca parteneri de afaceri.

Primul produs a fost creat de Dotter in anul 1948.

Un produs chimic  lichid folosit pentru a realiza  coafura permanent la rece, care putea fi folosit la temperatura camerei.

Urmatorul produs (1956) a fost un sampon performant cu ajutorul caruia stilistul  economisea timp si resurse financiare deoarece avea o compozitie complexa, cu un agent de curatare rapid si o textura fina care il facea foarte usor de aplicat pe toata lungimea parului. Prin urmare samponarea necesita un timp scurt si eficienta era maxima.

Tot in anul 1956- a fost lansat lacul de par  numit “Spuhgold” care este numarul  1 in saloanele din Germania si in prezent.

Plecand de la aceste produse compania s-a dezvoltat tot mai mult pe tot ceea ce tine de vopsirea, coafarea si ingrijirea parului.

In prezent compania este raspandita in toate colturile lumii si este recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea superioara si originalitatea  produselor create de aceasta.

600_teaser_global_masters_b ErichDotterNEU

 

 

 

 

 

 

Echipa Goldwell                                                           Hans Erich Dotter. Fondator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *