Identifica forma fetei tale si afla, care este tunosarea ta potrivita!

blushe
Tunderea părului este o operaţie absolut indispensabilă, deoarece, in timp firul de păr se toacă la vârf, este insuficient hrănit, se subţiază, îşi pierde vigoarea şi adeseori cade.
Aceasta este o operaţie care se execută în scopul de a conferi înfăţişării omului un aspect îngrijit, mascarea unor imperfecţiuni ale cutiei craniene sau ale figurii.

1.Fata ovala

-este formatul ideal caruia i se potriveste orice gen de tunsoare

2.Fata prelunga cu barbie alungita:

-este potrivita pentru un tuns de lungime medie, cu volum pe partile laterale si care sa depaseasca lungimea fetei cu cca. 2-3 cm
-se vor evita tunsorile cu parul lung pana la umeri cu volum la partea inferioara a tunsorii

3.Fata patrata:

-tunsorile drepte si liniile orizontale nu o avantajaza
-se alege un stil cu acoperire pe partile laterale ale fruntii si volum in partea superioara a scalpului cuprinsa intre frunte si crestetul capului pentru alungirea fetei
-se aleg tunsori care sa depaseasca maxilarul cu 5-10 cm
-se recomanda o tunsoare graduate fara volum de la ureche in joss i ciufulita in partea de sus

4.Fata rotunda:

-se alege o tunsoare cu volum in crestet si un breton foarte decupat pentru a crea o luminozitate a fetei si pentru a prelungi forma rotunda pana la una ovala. Se recomanda o pieptenetura asimetrica si linii diagonal pentru alungirea fetei.

5.Fata hexagonala:

-se aleg tunsorile care acopera fruntea si pometii, dandu-se lungime parului care sa depaseasca lungimea fetei cu volum in zona maxilarelor

6.Fata in forma de inima:

-se va efectua o tunsoare care sa echilibreze partea superioara a parului mai scurta, fara volum, cu partea inferioara a fetei unde i se va da parului volumul care sa faca echilibrul respective.

7.Fata in forma de para:
-se va alege o tunsoare care sa lase fruntea libera, cu volum bogat in crestet si la tample pentru a echilibra maxilarele late. In zona maxilarelor nu avem volum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *