Femeia de azi, eroina de maine.

business_woman-600x356

Astazi vom lua o pauza de la activitatea zilnica si vom vorbi despre voi, despre femei.

In societatea contemporana femeia s-a depasit pe sine. In jurul varstei de 30 de ani, femeia se ocupa de treburile casnice, este mama, este o sotie devotata si in acelasi timp o femeie de cariera.

In trecut , doar a fi mama insemna un  fulltime job, educarea si cresterea copiilor consuma aproape toata energia si atentia. In ziua de astazi femeia e evoluat,  a gasit putere si acolo unde nu mai era pentru a avea o cariera prin care sa se exprime liber si sa isi dezvolte intelectul.

Femeia zilelor noastre este PUTERNICA, poate sa planga o noapte intreaga si a doua zi sa zambeasca de parca nu ar fi varsat vreo lacrima. Femeia este mama iubitoare, care isi apara copiii precum o leoaica isi apara puii in fata pericolului. Femeie este inteligenta , mai mult decat capabila sa aiba o cariera de succes  si invinge batalii zilnice intr-o lume a barbatilor. Femeia este o sotie devotata care isi sustine  partenerul si ii ofera putere.

Dupa cum spunea Leo Tolstoy “FEMEIA ESTE PIVOTUL IN JURUL CAREIA SE INVARTE TOTUL”

Pe langa toate aceste aspecte, care au depasit cu mult ceea ce se intelege printr-un servici cu norma intreaga, femeia este reprezentanta sexului frumos si trebuie sa exploateze acest statut.

In toata invalmasala activitatilor zilnice femeia contemporana si-a castigat absolut orice drept de a se ocupa si de sine. Merita sa se rasfete la un salon de infrumusetare in fiecare saptamana sau chiar in fiecare zi, pentru a nu avea aceasta grija in plus si pentru a arata mereu bestial, asa cum doar ea poate. Merita sa mearga la un spa pentru a se relaxa si pentru a-si recupera energia.

Pentru toate femeile din societatea noastra, am dorit sa ne manifestam toata stima si respectul pe care il avem – sunteti extraordinare si nimeni nu poate contesta acest lucru.

Noi va asteptam cu drag in salonul nostru de infrumusetare pentru  clipe de rasfat care sa va ajute sa incepeti fiecare zi pline de incredere in fortele proprii si in frumusetea unica pe care o aveti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *