Esti Blonda? Ce culori de imbracaminte te avantajeaza!

Pentru fiecare particularitate a corpului tau, fata, ten , culoarea de par pe care ai ales sa o porti, exista o serie de trucuri care te aventajeaza si  accentueaza frumusetea  unica pe care o ai.

Fiecare nuanta a parului are anumite culori de vestimentatie care o scot in evidenta. Astazi vom discuta despre blonde. Cu ce trebuie sa te imbraci pentru a –ti pune in valoare culoarea parului si aspectul tau general.

imagesBlond Platinat– daca ai optat pentru un blond cu reflexe reci, poti sa imbraci cu incredere articole de culoare intensa, in special rosu aprins si albastru regal, te vor prinde foarte bine.

Negru clasic este potrivit pentru toata lumea, si mai ales pentru blondele cu parul platinat.  Dupa cum spunea  Karl Lagerfeld  ” Nu esti niciodata prea imbracata, sau prea putin imbracata, cu o rochie neagra.”

Cum-port-galben-mustar-toamnaBlond Miere de AlbineAlbul si tonul sampanie va crea o armonie frumoasa, cu reflexele calde din par si vor crea o imagine eleganta. Ideal pentru aceste nuante deschise este sa porti accesorii in contrast de culoare.

Mustar– este o culoare perfecta pentru blondele cu reflexe calde. Aceasta culoare merge foarte bine in combinatie  cu articole vestimentare sau accesorii in tonuri de maro.

Albastru cu roz. Daca esti mai indrazneata si doresti  sa fii in centrul atentiei, incearca o combinatie de roz pal sau fuchsia cu o pereche de blugi albastru denim sau o fustita si succesul iti este garantat.

sursa foto: www.google.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *