Cum mascam firele albe

par_albChiar daca aparitia firelor de par albe sunt un lucru cat se poate de firesc, incercam mereu sa le ascundem.

Din pacate nu avem o bagheta magica pentru a le face sa dispara insa, vestea buna este ca avem tehnologia la indemana pentru a gasi solutii.

Cea mai buna varianta este sa iti vopsesti parul.

 Iata ce optiuni ai:

 

1.Daca doresti sa vopsesti parul in culori mai inchise, toate nuantele de la blond inchis pana la negru acopera foarte bine si usor firele albe in intregime. Pe termen scurt rezultatul este fantastic. Dar atentie, pe termen lung, cand parul va incepe sa creasca firele albe vor iesi mai tare in evidenta din cauza contrastului. Nu ar fi o problema mare deoarece in  patru saptamani  se revopseste radacina. Cu cat nuanta de vopsea pe care o alegi este mai inchisa cu atat acoperirea  este mai buna, insa firele albe crescute vor fi mai evidente.

2.Daca nuantele pe care le alegi sunt de blonduri deschise, ai un mare avantaj. Parul fiind per total deschis la culoare, firele albe se vor pierde printre cele blonde. Chiar si cand parul va creste, contrastul de culoare va fi mic iar firele albe vor fii putin sesizabile.

3.O alta optiune ar fi suvitele. Daca nu doresti sa vopsesti parul in intregime poti sa iti faci suvite deschise si restul parului sa il lasi in culoarea naturala. Firele albe se vor pierde printre suvite. Un mare avantaj  este ca in momentul in care parul va creste si se va indeparta de la radacina, firele albe vor avea in prelungire suvitele ca urmare nu  se vor observa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *