Coafuri pentru Craciun!

 

Tinutele pentru Craciun si Anul Nou sunt un punct foarte important pentru femei. Dupa ce ai reusit sa gasesti articolele vestimentare dorite, tot ce mai ramane de ales este coafura pe care o vei purta.

Cele mai prestigioase case de moda au facut cateva alegeri, pentru acest sezon al petrecerilor.

 

Coafura in stilul anilor 1920. Este practica si foarte usor de realizat. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi o carare intr-o parte si  sa iti ondulezi doar varful suvitelor de par, astfel incat sa stea intoarse spre interior, iar pe partea opusa  sa aplici ceara de par si apoi mai multe agrafe, pentru a fixa parul cat mai lipit de scalp. Aceasta coafura se asorteaza cel mai bine cu o rochita cu talie joasa si paiete.

  • 926d7debfabeabc8a618ee99cfeae2f4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bucle sau Valuri. Au fost preferatele designerilor tot sezonul. Sunt coafuri care pot fi realizate cu rapiditate cu ajutorul unui ondulator, bigudiuri sau chiar o placa subtire. Buclele pot fi cu varfurile in interior sau in stil retro, spre exterior. Valurile sunt elegante  si finute si se pot realiza cu un ondulator conic sau o placa speciala.

bucle_generoase_2 download

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cocul nefinisat. Daca nu esti adepta buclelor sau a coafurilor pe parul liber, atunci poti alege sa iti faci un coc dezordonat care este simplu insa de efect. Piaptana parul spre spate si leaga-l intr-o coada de cal, apoi rasuceste coada in jurul bazei coditei si fixeaza-o cu agrafe lasand cateva suvite sa cada fara a fi prinse. La final aplica fixativ pentru a fixa cocul.

2_Blake_Lively_3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *