Coafuri care TE Intineresc in Doar cateva Minute!

  1. Bobul fals

Bobul este o tunsoare care prinde bine pe aproape orice figura, si se potriveste cu orice caracter. Ar fi minunat daca am putea sa tundem parul in fiecare saptamana si in cealala sa creasca la loc. Decat sa ne chinuim cu dorinte imposibile mai bine sa cautam solutii, precum vorba traditionala „sa impacam si capra si varza”.

In ziua de astazi nu mai este nevoie de o tunsoare drastica pentru a fii mandra detinatoare a unei tunsori bob.

Cum realizezi coafura:

Imparte parul in doua bucati : partea superioara (mai putin deasa ) si partea inferioara (tot restul parului). Este indicat ca parul sa fie tuns in trepte astfel partea superioara va fi prima treapta cu ajutorul careia vom obtine aspectul de bob.

  • Partea de sus o vom prinde cu o clema. Partea inferioara se imparte in cate 4,5 suvite de par in functie de cat de des ai parul si vom realiza mici coculete pe care le vom fixa pe scalp cu ajutorul agrafelor de par. Atentie trebuie sa fie foarte bine prinse pentru a nu risca sa se desfaca si sa strice toata coafura cand iti este lumea mai draga.
  • Partea superioara va fii ondulata, cu ondulatorul. Dupa ce tapezi bine parul la radacina permite buclelor sa cada peste coculetele facute sub si piaptana parul pentru a desface buclele care vor da un aspect mai natural.
  • 01afd4d9703422ed55fd7ab3fba77c2b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: google.ro

 

 

Bobul-fals--afla-cum-se-face-si-ce-vedete-il-poarta-

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: google.ro

 

 

 

 

 

2. Bretonul lateral.

Odata cu trecerea timpului ridurile de expresie sunt primele care se fac vizibile. Cel mai des intalnite sunt cele de pe frunte.
Sfatul nostru este sa optezi pentru o tunsoare cu apect mai indraznet „neingrijit”. Spre exemplu daca doresti un par lung, norocul tau este ca sezonul acesta se poarta buclele si valurile dezordonate care sunt usor de obtinut si acorda un aer rebel si tineresc. Alege o tunsoare in trepte, filata, care usureaza realizarea si rezistenta acestor tip de bucle.
Pentru valuri parul drept este mai potrivit, daca esti mai perfectionista si nu iti place sa creezi putin haos.
Un plus mare pentru aspectul tau tineresc este BRETONUL. Opteaza pentru un breton lateral care va ascunde ridurile de expresie si mai mult va veni in perfecta concordanta cu, coafura rebela din bucle.

coafurioscar5

images (1)kim-kardashian-my-curves-have-never-looked-better2

 

 

 

 

 

Sursa: google.ro

 

coafuri in valuri download 35iyhq0

 

 

 

 

Sursa:google.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *