Barbatii aleg un look original si modern in 2015.

Pentru un barbat este foarte important sa  gaseasca stilul care il defineste. O frizura potrivita pentru modul tau de viata te ajuta sa ai incredere in tine si sa te simti bine in orice situatie.

Primul lucru de care trebuie sa ti cont atunci cand iti alegi tunsoarea este textura parului  tau: aspru, sarmos, moale si daca acesta este ondulat sau drept.

In al doi-lea rand trebuie sa te gandesti cat timp esti dispus sa acorzi aranjatului in fiecare zi. Daca ai mai mult timp la dispozitie dimineata sau frecventezi un salon unde te aranjezi zilnic atunci poti opta pentru o frizura care nu este neaparat destinata parului tau insa o poti modela prin aranjat sau, daca nu ai timp iti sugeram  o frizura potrivita pentru textura firului tau de par pe care o poti aranja  in timp foarte scurt.

Stil “Haos-controlat”

Un par care este natural cu bucle este potrivit pentru o tunsoare cu volum si onduleuri.

Aceste exemple de tunsori sunt potrivite pentru tine daca doresti sa ai un look aparent neingrijit si jucaus .

Coafura-trendy-in-2014           barbati-par-ondulat-tunsoare-223x300       Tunsoare-pentru-barbati-cu-par-ondulat-in-2014-600x727

400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stil, pierdut si ordonat

Daca din potriva parul tau este foarte drept sau il intinzi cu placa, poti opta pentru o tunsoare foarte filata care se fixeaza cu ceara sau fixativ. Vei obtine un look plin de sex appeal.

justin-timberlake-times tunsoare_pompadour_2 tunsori_carare_pe_o_parte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: www.google.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *