Alege sa fii in pas cu moda! Hairstyle in 2016.

 

Alege schimbarea! In 2016 se poarta:

1. Tunsorile cu alura masculina ( cat mai scurt, asimetric si breton)

Atentie: acest gen de coafura este potrivita pentru  persoanele care au forma fetei ovala. Este usor de aranjat si coafat. Ai nevoie doar de un fixativ si eventual o placa de par pentru momentele cand doresti sa adaugi un plus de extravaganta.

tunsoarea-in-stil-baietesc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Bob lung

Tunsorile tip bob au dominat multi ani la rand lumea modei in materie de hairstyle, insa, bobul clasic ramane in umbra in acest an. Daca doresti sa optezi pentru o tunsoare de acest gen trebuie sa ti minte ca ai nevoie de un bob cat mai lung pentru a fi in pas cu moda. Pentru o nota mai dramatica poti sa adaugi tunsorii, un colorit interesant ( balayage, ombre, sombre)

b70bbf77e2680abe7adef85231f034c7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Breton

Daca doriti sa va scurtati parul dar nu foarte mult, puteti sa il pastrati la o lungime medie (putin mai jos de umeri) si sa adaugati un breton bine definit.  Spre deosebire de anii trecuti se poarta parul filat cat mai tare pe lungimi pentru a oferi mai mult volum si o alura cat mai rebela.

women-hair-color-hairstyle-trends-2016-for-christmas-ideas-designs-

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Impletituri si accesorii.

Pentru par lung se pastreaza si se accentueaza moda impletiturilor. Poti sa iti faci o simpla impletitura in doua sau trei si sa o porti dezordonat pe o parte sau pe spate sau doua codite impletite,  bine finisate. Acest tip de coafura este potrivit pentru personele care doresc sa isi accentueze foarte bine feminitatea si sa  pastreze un aer inocent.

Mai mult de atat accesoriile precum bentite colorate sau cu aplicatii de pietre semipretioase ori agrafe cu aplicatii stralucitoare, perle, bucati de material sau paiete sunt obligatorii in acest sezon .

Coafura-eleganta-cu-perle-in-par-si-codita-impletita-intr-o-parte

badgirl2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In acest an parul se poarta stralucitor! Tunde varfurile regulat si foloseste produse de styling profesionale pentru a oferii luciu parului si pentru a avea o coafura de invidiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *