7 obiceiuri zilnice pentru un par superb

  1. media_143936829786121800Încearcă să renunţi la placă, la ondulator şi la foehn. Daca ai parul drept este bine sa il piepteni de cateva ori in timp ce el se usuca natural,  astfel il vei ajuta sa stea cat mai aranjat si intins fara a mai fi necesar sa folosesti placa. Daca parul tau este cret, aplica  spuma profesionala pentru par ondulat si strange firele printre degete in timp ce astepti sa se usuce. Vei obtine onduleuri frumoase fara nici un fel de aparat cu incalzire.
  2. Dacă părul tau este uscat, foloseste un balsam profesional dupa samponare, pentru a hrani firul de par si a-i reda stralucirea si vigoarea. Daca ai parul gras, aplica dupa uscare ulei de cocos, jojoba sau argan doar pe varfuri.
  3. Ca sa ai un par frumos, o igiena de viata este primordiala. Uita de sandwich-uri, alcool si tigari si mananca sanatos si echilibrat. Privilegiaza alimentele bogate in vitamina A, B, D, in magneziu si in fier.
  4. Tunde-ţi vârfurile la fiecare 2 luni. De retinut este ca in perioadele calde părul creşte mai repede, dar se şi deteriorează mai repede.
  5. Dimineata si seara, periaza parul pentru a elimina impuritatile. Alege o perie cu varfuri sintetice si par de mistret, care protejeaza fibra capilara.
  6. In sezonul calduros evită pe cât posibil să-ţi vopseşti părul, mai ales înainte de concediu, deoarece il vei ajuta sa se usuce si sa se deterioreze mai tare din cauza soarelui a sarii din mare sau a clorului din apa piscinelor. Dacă totuşi trebuie să te vopseşti, fă-o cu cel puţin zece zile înainte de a merge în vacanţă la mare.
  7. Masajul capilar revigorează părul. Aşadar, când ai timp, relaxează-te cu un masaj la salonul pe care il frecventezi.

One thought on “7 obiceiuri zilnice pentru un par superb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *