3 coafuri simple si de efect pentru sarbatori!

Sexul frumos rupe normele de sarbatori!
In pragul sarbatorilor femeile intampina o problema la capitolul coafurilor, tinutei si sarcinilor care trebuie indeplinite pentru aceasta ocazie. De ce?  Deoarece sexul frumos doreste sa fie mereu FRUMOS si sa se afirme in orice circumstanta. Sarbatorile sunt ocazia perfecta pentru ca femeile sa demostreze ca se pot adapta situatiei stresante si duc la finalizare treburile casnice si familiale iar la finalul zilei au tinuta si coafura impecabila.
Vom sarii in ajutor cu 3 coafuri simple si de efect care nu pot da gres!

1. Cocul Inalt
Daca vrei sa adopti o atitudine impunatoare, acest coc este raspunsul perfect. Atentie este nevoie de un par cu lungime medie deoarece parul mai scurt (ex. tunsoare Bob) nu poate fi prins in partea superioara a capului fiind prea scurt la baza pentru a fi ridicat.
Pentru aceasta coafura ai nevoie de un pieptan pentru tapat, fixativ, un elastic de par si agrafe subtiri.
Ridica parul in crestetul capului si prinde-l in coada cu un elastic de par. Rasuceste parul si invarte-l in jurul elasticului. Fixeaza firele rebele cu agrafe si la final aplica fixativ pentru a-i asigura rezistenta. Nu te ingrijora pentru suvitele care nu stau perfect deoarece se poarta cocurile dezordonate.
461Idei de coafuri pentru petrecerea de Reveliona

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: google.ro

2. Impletituri pentru bob.
Daca ai un par mai scurt, anul acesta se poarta impletiturile dintre cele mai inventive si indraznete. Pentru un bob poti incerca impletitura laterala pe scalp care va da prului tau un aspect ingrijit si aranjat.
Pentru aceasta coafura ai nevoie de un elastic de par, agrafe si fixativ. Agrafele o sa le folosesti pentru a fixa capatul impletiturii pe scalp. Poti sa ascuzi capatul suvitei impletite sub restul parului. La final aplica putin fixativ pe impletitura pentru a fi sigura ca rezista toata ziua.
mika-newton-braided-hairstyle-1

 

 

 

 

 

 

Sursa: google.ro

 

3. Coda ondulata
Daca parul tau este de lungime medie sau lung, poti opta pentru o coada prinsa in crestetul capului. Pentru lungimea parului foloseste un ondulator sau placa de par cu ajutorul carora sa formezi bucle.
Pentru ca aceasta coafura sa arate elegant si in ingrijit, tapeaza parul in partea superioara a capului, prinde coada cu un elastic in crestetul capului, scoate o suvita de un deget cu care infasoara elasticul de par, cu care ai prins coada. Fixeaza suvita cu agrafe subtiri si discrete si cu fixativ. Dupa ce ai terminat de facut buclele piaptana toata coada pentru un aspect mai natural.

milakunis-coada-de-cal

 

 

 

 

 

 

Sursa:google.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *